Leírás
A Bagoila tökmagolaj hidegen sajtolással készül, hőkezelés, tartósítószerek, színezékek és egyéb adalékanyagok hozzáadása nélkül. Tökmagolajunk természetes forrása az a többszörösen telítetlen zsírsavaknak és E-vitaminnak.
Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően csökkenti az LDL- koleszterinszintet (“rossz koleszterin”), így közvetetten az érelmeszesedés, valamint a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát is. Köszvényes panaszok esetén is ajánlott fogyasztása, segít a méregtelenítésben, valamint májregeneráló, hólyagerősítő hatása is közismert.
A tökmagolaj hatásai közül talán a legismertebb, hogy véd a prosztata jóindulatú megnagyobbodása, valamint a különböző prosztata-betegségek kialakulása ellen.
- MAGYAR HÉJ NÉLKÜLI TÖKMAGBÓL
- OMEGA-3, OMEGA-6 ÉS E-VITAMIN ANTIOXIDÁNS FORRÁS
- HASZNÁLJUK KÜLSŐLEG ÉS BELSŐLEG EGYARÁNT
- ADALÉKANYAGMENTES
- NEM TARTALMAZ AROMÁT, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS SZÍNEZÉKET

A tökmagolaj hozzájárul az alsó húgyúti rendszer és prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához.
Tökmagolaj a konyhában
A tökmagolaj értékes összetevőinek és teljes ízének megőrzése érdekében az olajat ne tegye ki hosszabb ideig hőhatásnak. A konyhában a tökmagolaj tökéletes salátaöntet, de szinte minden ételhez hozzáadható, így krémlevesekhez, főzelékekhez, rántottához, pácokhoz, kenhető pasztákhoz, tepsis zöldségekhez, húsokhoz, halakhoz, pirítósra kenve, de desszertekhez, fagylaltokhoz is.
Felhasználási javaslat: Napi 1-2 evőkanálnyi mennyiség önmagában vagy ételekhez adva. Külsőleg masszírozzuk a bőrbe és a körmökre és a hajra.
Összetevők: 100% héj nélküli tökmagolaj (Cucurbita pepo).
Tárolás: fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontást követően napfénytől védve 2 hónapig fogyasztható. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez természetes folyamat, nem befolyásolja a termék minőségét.
Származási hely: Magyarország
|
|